29 sep 2016 Enkele spontane getuigenissen nav 6 jaar a-n-s

Nog even melden dat het zondag een topdag was voor a-n-s ! Wat een feest en wat een enthousiasme ! Een dikke merci voor de organisatie en het geslaagde feest.
Tina

Proficiat met 6 jaar ans ! Ontzettend dankbaar voor wat het voor mij betekende.
Gerda

Annick via deze weg nog een "kleine dank" voor jou inzet, en jou fijn gevoel dat je doorgaf aan al deze super toffe mensen...
Ivo

Ik heb genoten vandaag, van jullie allemaal, waarvoor dank. 't Was fijn om de oud bekenden terug te zien maar ook om de nieuwe een beetje te leren kennen. Het goede fijne "ans-gevoel is er nog steeds.
Kaat

Van harte proficiat met heel je organisatie van 6 jaar a-n-s. Dankzij a-n-s hebben wij diepe vriendschappen kunnen ervaren en onze lege weekenddagen kregen een zinvolle invulling. Vaak zeggen we tegen elkaar 'Dat is allemaal dankzij a-n-s'.
Liljan

'De Limburgers heten U welkom' was zeker van toepassing. Een T-dansant / fuif als afsluiter...terug 20 jaar. Zelfs een slow !
Paul

Super fijne dag. Een warme dank aan Annick.
Hedwige

Het was wel een heel mooi feest gisteren. Mooi gedaan! Ik was ook blij vele mensen van zo lang geleden terug te zien. Elk terugzien viel mee. Ik ben ook nogal onder de indruk van Sint-Jansberg! Prachtig! Indrukwekkend.
Hans

Dankzij a-n-s hebben vele singles een nieuwe invulling aan hun leven kunnen geven. Gezelligheid, plezier, avontuur, cultuur, vriendschap en ..... relaties. Ik heb heel veel lieve, toffe en boeiende mensen leren kennen. Dikke proficiat met het 6-jarig bestaan van a-n-s!
Frieda