8 dec 2011 Onze leden getuigen.....

De kracht van het samen brengen van gelijkgestemden:  

Wekelijks ontvangen wij meerdere spontane getuigenissen.  Hieronder een greep uit al die lieve reacties die wij graag delen. 

 • Ik heb heel erg genoten van dagje Brugge in eigen stad. Hans heeft op boeiende wijze info gegeven die voor mij nieuw en leerijk is. Hij is ook een zorgzame gids die het tempo van zijn groep goed aanvoelt. Ook de groep viel ook heel goed mee. Fijne, toffe mensen niet dwingend maar wel uitnodigend. Dank je wel en tot binnenkort op een andere activiteit. Mijn goesting naar meer is alvast ingezet. C. V.
 • Ik ben echt blij dat ik bij a-n-s gekomen ben. Iedereen is vriendelijk voor elkaar en zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Jij kent iedereen bij naam en gaat ook telkens de nieuwe mensen voorstellen aan wie ze nog niet ontmoet hebben. Ik vind dat echt super, hoe jij ervoor zorgt dat het voor iedereen leuk is. Ik zou het echt aan iedereen aanraden. V. H.
 • De adventure in Durbuy vorige zondag was weer een heel geslaagd dagje. K. D. 
 • Ik wil nog even laten weten dat ik vrijdagavond echt genoten heb van mijn eerst a-n-s-avond, de sfeer zat voor mij absoluut goed. Blij dat ik jullie gevonden heb!! M. V.
 • In Gent was het weer een geslaagde "Singles, wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen?"  Annick. Fijn gedaan! J. N. 
 • Het was vrijdag tijdens het a-n-s café echt heel aangenaam en ik voelde mij al onmiddellijk thuis, ik kijk al uit naar volgende vrijdag en naar T/W Classic. L. V.
 • Door lid te zijn van Ans heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, activiteiten kunnen doen, babbels kunnen maken. Er is veel mogelijk bij Ans, het is fijn om lid te zijn! D. V. 
 • Blij dat ik er bij was vorige zondag tijdens het bezoek aan Kazerne Dossin, een zeer geslaagde namiddag. Ook in het restaurant ‘s avonds in het centrum van Mechelen was alles tip top: het eten, het gezelschap en de sfeer! C. G.
 • Mij lid maken van a-n-s, het beste dat ik in 3,5 jaar alleen zijn heb gedaan! M. V
 • De stiltewandeling was een hele beleving en voor herhaling vatbaar. In een ander jaargetijde willen we dat ook wel eens meemaken want dit weer was soms wel heftig maar dat bracht ook wel een speciale sfeer. Super gezellig etentje nadien bij de open haard. Kortom, weer een fantastische dag en met een heel goed gevoel naar huis gegaan en dit na een hartverwarmende groepsknuffel!!! M. S.
 • Het bezoek aan de Permeke tentoonstelling was een voltreffer met een uiterst enthousiaste gids, een echte meerwaarde om zijn werk beter te leren kennen. Het etentje achteraf in de blauwe kikker was niet minder geslaagd met een fijne menu en een goedlachs gezelschap. Ik heb ervan genoten en de afwezigen hadden ongelijk. D. L.
 • Alles is fantastisch vlot verlopen vandaag met de culturele wandeling, heerlijke dag. Hoogtepunt voor mij was zeker het bezoek aan de kleine Portugese synagoge. Fantastisch prestatie door de gids van Atlas, verdient zeker een pluim. In de brasserie waar gereserveerd was voor een etentje achteraf kregen we een prachtige ontvangst en het was geen enkel probleem bij het melden van 2 extra pers. Het was ook een zeer leuke avond.  J. H.
 • Zo’n a-n-s café is inderdaad voor herhaling vatbaar.  Spijtig dat ik er niet kon bij zijn want aan de foto’s te zien was er héél veel ambiance. F. S.
 • Hartelijk dank voor de fijne kennismaking met a-n-s vorige zondag! Ik heb er van genoten! A. V. R.
 • Ik vond het heel gezellig gisteren in het a-n-s café. Toffe locatie ook! Heb m'n kids kunnen overtuigen om hun mama nog maar eens een avondje te missen! L. D. C.
 • De uitstap naar de Oostkantons was schitterend. Prachtig weer, mooie streek, goei programma (combinatie cultuur, stad en gezelligheid), veel (!?) eten, leuke gidse en een supertof (!!!) groepje. G. V.
 • Annick, ik wil je heel erg bedanken voor het prachtige initiatief a-n-s dat je op poten hebt gezet … voor het uiteenlopend aanbod: sportief, cultureel, gastronomisch, lezingen van uiteenlopende onderwerpen, toerisme… alles komt aan bod! Bewijs was er weer dit weekend… een etentje dat je regelmatig organiseert om in uitgelezen restaurants te dineren met 3 dames en 3 heren!  De Nieuwe Snaar gisteravond in de Roma was een prachtige afsluiter van het weekend… en wij als leden kunnen alleen maar glunderen bij het diverse aanbod dat er de komende weken weer in de pipeline zit!!  M. T. 
 • Het was een super superleuke dansavond, zo leuk dat ik gewoon gebleven ben tot de allerlaatsten vertrokken. Er zitten danstalenten onder onze mannelijke leden, men zegge het voort!  M. C.
 • Ik ben nu al iets meer dan een jaar bij ANS. Als ik hierop terugblik kan ik alleen maar zeggen dat ik al een ongelofelijke mooie tijd met ANS heb doorgebracht. De reden waarom ik mij toen heb aangesloten beantwoordt volledig aan wat ik zocht. Ik heb al heel fijne mensen leren kennen tijdens leuke activiteiten. Mensen waarvan ik weet dat ze niet snel uit mijn leven zullen verdwijnen en die nu al een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik heb warmte en vooral ook veel plezier gevonden in deze voor mij toch wel bijzondere singlesvereniging. Dank je wel Annick.  M. C.
 • Vandaag een fijne ans-dag. De 7de dag was de moeite. Het was verrassend om "live" te zien, hoe alles in zijn werk gaat.  Lunch in het VRT restaurant was lekker en helemaal niet duur en vooral genoten van de tafelbabbel.  Brussel-wandeling in Elsene ('k was daar nog nooit geweest), met goeie gids; een aanrader, zou ik zeggen. Dankjewel.  G. V.
 • De wandeling in Haspengouw was gewoonweg fantastisch. Uniek landschap met prachtige 'herenhoeven' We kwamen samen in 'De Horne', een supergezellige brasserie in Vechmaal en vlakbij was er een meer dan aantrekkelijke B&B.  Allen terug daarheen..... To be repeated... P. V. 
 • Zaterdagavond met a-n-s een prachtige film gezien “Perfect Sense”.  Nadien nog gezellig iets gaan eten.  Vandaag de wandeling “Van Doopvont tot Grafzerk”, een perfect gezellige dag gehad met een fantastische rondleiding in het Pulhof met een stuk architectuur/filosofie/literatuur als leidraad.  Als dicht-bij-het-pulhof bewoner echt de moeite waard. Prachtige ontvangst bij het huis “Het zoekend hert”.  Naderhand nog heel gezellig een hele tijd blijven hangen in Chasse Royale. Dank hiervoor.  J. H.
 • Bezoek aan Fort van Breendonk in combinatie met etentje in het Eetcafe vlakbij was meer dan geslaagd. Zeer interessante en echt leerzame rondleiding, een grand cru gids met humor (je moet he t maar kunnen in die omgeving) en een tof restaurant met gezellige babbels nadien. We waren overigens met 26....Na het toch wel indrukwekkend bezoek leren we nog meer relativeren en beseffen we dat ..'Look at the bright side of life' echt belangrijk is  P. V.
 • De sneukelwandeling was mooi en lekker, maar vooral erg koud ...waarom kozen wij voor 3 graden aan 't zeetje, terwijl het in 't binnenland lekker warm was? Maar toch weer een superdag met fijn gezelschap...  M. C.
 • Gisteren met 5 kwis-ansjes een heel leuke avond gehad en ondanks dat we met 1 man/vrouw minder waren dan de andere teams, hebben we met 85% van de punten en een 18de plaats op 45 ploegen de ans-eer toch hoog kunnen houden. Laat de volgende kwis maar komen!  P. V.
 • Op deze complimentendag mag jij niet ontbreken.  Je doet ANS ongelooflijk goed.  Iedereen gaat steeds met een goed gevoel naar huis, super toch.  Bedankt voor alles!  L. S.
 • Happen en Stappen in Zoersel was prima: de wandeling zelf, het weer en natuurlijk de groep. Plezante babbels, gezellige gesprekken en veel gelachen ....en ik die dacht dat ik Zoersel kende, dus toch niet.  P. V.
 • Ik was er zo graag bij geweest, in het a-n-s café... ik kom elke keer liever.  Vorige week had je 'lokvogel' enorm succes: doel bereikt met twee keer zoveel volk dan anders!  Jij bent een schitterende zaakvoerder, waarvoor mijn welgemeende dank en respect.  M. M.
 • Ik wil Ginette van harte bedanken voor de boeiende, fantastische en leerrijke EFT initiatie. I started tapping and kept on practicing: een heel toffe mid week activity aangevuld met een natje én dat hadden we ook nodig! Voor diegenen die er niet bij konden zijn : een absolute aanrader! D.J.   Inderdaad een heel fijne avond. Ginette doet dit schitterend en is zo warm-hartelijk!  Het natje nadien was er zo mid-week inderdaad wel fijn aan!  B.B.
 • Fantastische afsluiter voor valentijsdag als single ! Jawel, de romantische avondwandeling in de "koekestad" was een topper. Ik zag er wat tegenop, zeker gezien het gure weer, maar de intrigerende verhalen van de unieke gids Tanguy, de leuke straatjes en pleintjes, bruin café ...lieten een onmiskenbare indruk na. Het hoogtepunt : een (hart)verwarmende afsluiter in Huis Happaert ... moet je gezien hebben ! Goed geamuseerd en één en ander opgestoken ... de afwezigen hadden weer eens ongelijk zoals dat heet ;-) R. B.
 • Gisteren een leuke dag in Gent.  Het Illuseum met heel wat verrassingen.  Hoe je ogen/hersenen je kunnen bedriegen ;).  En dan het lichtfestival 's avonds, echt de moeite waard, mooie effecten en weerom een goede uitleg van de gids ...  Fijne dag gehad met toffe mensen, wat kan een a-n-s zondag toch heerlijk zijn !!!  E. E.
 • Mijn eerste activiteit vorige zaterdagavond is goed meegevallen.  Flink wat afgelachen ook en voor herhaling vatbaar. C. G.
 • Het is boeiend om te lezen hoe de werking binnen a-n-s geëvalueerd wordt en er duidelijk een heel positieve en constructieve sfeer heerst binnen a-n-s.  K. O.
 • Hartelijk dank dat ik op het laatste nippertje toch nog kon deelnemen aan de wandelingen door Zurenborg. Het was niet alleen een leerrijke wandeling, de leden van A-N-S hebben mij ook meteen in het gezelschap opgenomen.  L. V.
 • Een hele dikke MERCI, gewoon omdat ANS bestaat en ik er deel mag van uitmaken.  J. V.
 • Ik werd warm onthaald bij a-n-s en voelde onmiddellijk dat ik in een betrokken groep terecht kwam.  Hartelijk dank voor de wijze waarop je Ans aanpakt.  Je speelt kort op de bal, je bent er steeds en voelt zelf wanneer er iets schort of bijgestuurd moet worden.  A-n-s kleurt mijn weekends in ieder geval.  Heb er al heel wat toffe mensen leren kennen en het aanbod is kwaliteit.  Elke activiteit is perfect voorbereid, zelfs voor en na.  En er is een open en vriendschappelijke communicatie.  L. S.
 • Tijdens de activiteiten is er steeds een fijne sfeer en contacten worden vlot gelegd.  Ik heb heel veel waardering voor de zorg waarmee alle activiteiten worden uitwerkt (van carpool, parking, huren en vervoeren van fietsen, uitgestippelde routes en briefjes voor noodgevallen tot en met pic-nic dekentjes).  Wat mij betreft niets dan lof voor de manier waarop a-n-s geleid wordt.  K. A.
 • Wat jij doet binnen a-n-s doe je met toewijding en preciesheid, waarvoor “nen dikke proficiat” en “houden zo !”  M. L.
 • Ik ben zeer tevreden over a-n-s.  Het was echt mijn bedoeling om een groep mensen te vinden die samen allerlei activiteiten ondernemen waar je alleen niet toe komt.  A-n-s heeft een heel brede waaier waar ik in geinteresseerd ben, dus voor mij is alles prima.  Doe zo voort!!!  M. B.
 • Wat mij aanspreekt bij a-n-s is de flexibiliteit, vrij laat kunnen inschrijven om mee te kunnen doen aan een activiteit, en ook de grote variatie in uitstappenL. N.
 • De wandeling vandaag was ook weer supertof ! Zo veel prachtige huizen op Zurenborg en een boeiende uitleg van de gids! En ook het etentje was heel geslaagd.  Daar kunnen we nog een tijdje van nagenieten.  We hebben een toffe bende bijeen!  T. T.
 • A-n-s is het beste wat ons overkomen is en Annick zorgt ervoor dat iedereen het super naar zijn zin heeft en komt steeds met nieuwe originele ideeën om onze vrije dagen op een fijne manier door te brengen. 1000 x dank Annick en chapeau voor de organisatie van een fantastisch toffe vereniging !  T. T.
 • Dag Annick, ik wens je toch eventjes persoonlijk te bedanken voor je inzet voor ANS. Via ANS kom ik in een andere wereld, ontmoet ik leuke mensen en kom ik in contact met activiteiten die ik zelf nooit zou inplannen. Bedankt.  V. V..
 • Bedankt voor wat je allemaal doet voor ons ! Zaterdag was ook heel leuk , ik ben zelfs gaan dansen .. straf nietwaar ?  R. D.
 • Een echt toffe avond met 'going back in time' muziek. Nog een kunnen dansen zoals vroeger...bijna een luxe.  Daarbij nog heel leuke babbels en een meer dan geslaagde verrassing....voor herhaling vatbaar  P. V.
 • Het was inderdaad heel tof ! Jos is echt ne "krak" in vertellen en acteren ! En ook achteraf in de Castelhoeve hebben we nog gezellig nagekaart. Thanks.  T. T.
 • Bokrijk op een totaal ander manier meegemaakt.  Superleuke en relaxe dag in tof gezelschap. Wat wil je nog meer?  P. V.
 • Een blijk van dank voor je inzet en organisatietalent waardoor je ons een pracht van een vakantie* bezorgde.  Deze Donau fietsvakantie was een stevige duw met leuke mensen en een leuke formule.  Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Me inschrijven bij a-n-s was de beste beslissing van de laatste maanden.   K. A.*organisatie VOS Travel licentie A5423
 • De cultuurmarkt zindert nog na... het was een leuk, leerrijk, amusant en culinair evenement in aangenaam ans-gezelschap.  M. L.
 • Netwerken bij a-n-s heeft voor mij te maken met nieuwsgierigheid en interesse in wat andere vrouwen en mannen bezighoudt, boeit, passioneert. Zo heb ik al enkele nieuwe leuke plaatsen leren kennen en heb ik vrouwen en mannen ontmoet die met boeiende projecten bezig zijn of leuke ideeën hebben. Omdat heel diverse vrouwen en mannen bij a-n-s aansluiten, wat het interessant maakt, kom je allerlei kennis, ervaring, passies en connecties tegen die je eigen interessesferen verrijken, verruimen en verbreden. Netwerken bij a-n-s : DOEN !  V. P.
 • Gisteren hebben we dankzij a.n.s weer eens van de 'Bright Side of Life' mogen genieten tijdens de voorstelling van Spamalot. Prachtige voorstelling en bovendien veel gelachen!  L. B.
 • Ik wou je nog bedanken voor de carpool en de geslaagde wandeling van zondag.  M. L.
 • Gisteren heb ik deelgenomen aan de fietstocht Aardbeienroute in Hoogstraten.  De tocht zelf, maar ook de verrassingen waren fantastisch: het bezoek aan de watermolen, de spaghetti voor het hele gezelschap en de gastvrijheid bij Jos.  Een 10 op 10 wat mij betreft.  H.G.
 • Ik heb afgelopen dinsdag de inspiratieavond voor singles bijgewoond en kreeg onmiddellijk zin om me aan te sluiten bij deze groep enthousiaste mensen en samen nog andere leuke activiteiten te doen. Een fantastisch tof initiatief, Annick!  T. T.
 • Ik wou je nog zeggen dat ik mij dit weekend (etentje en praatcafé vrijdag, de avondwandeling in Lier zaterdag en het bezoek aan het MAS gisteren) geweldig geamuseerd heb met ANS. Wat een mooi en zeer gevarieerd programmaH. G.
 • Het toneelstuk met prachtige muziek was bijzonder geslaagd en het etentje in De Singel was super gezellig en plezant.  Annick, door jou leer ik bijzonder toffe mensen kennen en in mijn agenda staan weer leuke activiteiten waarvoor een welgemeende dank !  D. M.
 • Ik krijg van elke activiteit een enorm goed gevoel en je hebt dat al een paar keer gehoord. Die energieopwekkende vitamines zetten me ertoe aan vanmiddag ook present te zijn.  D. J.
 • En nog eens een dikke proficiat voor wat jij al verwezenlijkt hebt hoor.  Het is een toffe groep en toffe activiteiten!  Zo goed dat mijn eigen thuiswerkjes er beginnen onder te lijden. Doe zo voort!  B. B.
 • Lidmaatschap bij a-n-s: mijn beste beslissing van 2010!  M. C.
 • Ik wou je nog even feliciteren met de zondagse opvulling!  Het doet me altijd plezier dat iedereen het goed vond.  Een echt 'happy together' gevoel.  D. J.
 • Als mannen van Mars komen en vrouwen van Venus kunnen ze mekaar alleen maar beter leren begrijpen op aarde door lid te worden van a-n-s, een stap in de goede richting.  C. P.
 • Erg bedankt voor de leuke start in het Fakkeltheater!  Ik heb een toffe dame ontmoet.  Een professioneel geregelde avond.  Proficiat!   M. F.